Edding tahta kalemlerini henüz denemediniz mi?

Ofiste en sık kullandığımız yazı araç ve gereçleri içinde tahta kalemleri (board marker) özel bir öneme sahip. Toplantı veya sunumlarda herhangi bir konu hakkında görüş alışverişinde bulunurken, yazı tahtası üzerinde yazı yazmamız gerekebiliyor. Eğer iyi bir tahta kalemi kullanırsak, bu gibi durumlarda zorluk çekmeden ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. Online ofis marketiniz Ofix’in verilerine göre ofis çalışanlarının en fazla sipariş verdiği tahta kalemleri arasında Edding tahta kalemleri üst sıralarda yer almakta. Ofix Blog‘da bugünkü yazımızda, kullanıcılarımızın en fazla sipariş verdiği Edding tahta kalemleri hakkında faydalı bilgiler paylaşacağız. 

Edding 260 Yuvarlak Uçlu Beyaz Tahta Kalemi 10 Adet – Siyah

Ofix kullanıcılarının en fazla sipariş verdiği Edding tahta kalemleri listemizin ilk sırasında, Edding 260 yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi 10 adet  siyah var. İnternet aramalarında bu ürünler, daha çok Edding 260 tahta kalemi şeklinde aranmakta. Edding’in en fazla talep gören ürünleri arasında yer almaları, kolay yazım imkanı sunmalarından kaynaklanıyor. Edding tahta kalemi 260 çeşitleri, yuvarlak uçlu olmalarından dolayı beyaz tahta kalemi kategorisinde en fazla tercih edilen ürünlerden biri. Yuvarlak uçları sayesinde kolay yazım imkanı sunan bu ürünler, ofiste yazı tahtası kalemi ihtiyaçlarına kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyor. Edding 260 tahta kalemi çeşitleri, ofislerin yanı sıra okullarda da en fazla kullanılan yazı tahtası kalemleri arasında. Bu ürünlerle ilgili olarak en fazla sorulan soru ise “Edding 260 tahta kalemi doldurulabilir mi?” sorusudur. Bu ürünlerde maalesef, mürekkep doldurma özelliği bulunmamakta.  

Edding 260 yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi 10 adet – siyah ürünümüzün paket içi miktarı 10 adet. Ürünler siyah renkli olup ışığa dayanıklı ve çabuk kuruyan bir mürekkebe sahip. Ofiste toplantı veya sunum yaparken yazı tahtası üzerinde tek renk yazı tahtası kalemi kullanmak istiyorsanız, bu ürünler iyi bir seçim olabilir. Siyah renkli yazı kalemleri yüzeyde daha farklı bir görünüm yaratıyor. Yazılanlara aynı zamanda da daha ciddi bir hava katıyor. Siyah renkli yazı tahtası kalemi kullanırsanız, dinleyicilerin dikkatinin dağılmasını önleyebilirsiniz. Çünkü siyah mürekkep beyaz tahta üzerinde güçlü bir kontrast oluşturduğu için, verilmek istenen mesajı daha güçlü bir biçimde iletir. Edding 260 doldurma özelliğine sahip olmasa da ofiste veya okulda yazı tahtası kalemi ihtiyaçlarınız için ilk sırada değerlendirebileceğiniz kalemler arasında yer almakta.  

Edding 360 XL Yuvarlak Uçlu Beyaz Tahta Kalemi – Siyah

Listemizin ikinci sırasında, Edding 360 XL yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi – siyah var. Eğer yazı tahtası kalemi ihtiyacınız fazla değilse bu ürünler iyi bir seçim olabilir. İnternet aramalarında tahta kalemi Edding 360 veya Edding kalem 360 XL şeklinde de aranan bu ürünlerin en önemli özelliği, mürekkep doldurma özelliğidir. İnternet kullanıcılarının yaptıkları aramalarda sordukları “Edding 260 360 farkı nedir?” sorusunun cevabı da budur. Edding 260 serisi kalemlerin mürekkep doldurma özelliği yoktur. 360 serisi kalemlerde ise mürekkep doldurma özelliği mevcuttur. Edding 360 XL tahta kalemi siyah ürünümüz, diğerlerine oranla daha geniş dolgulu yazılar yazmak için uygundur. Eğer beyaz yazı tahtası üzerinde yazdığınız yazılarda daha dolgun bir görüntü elde etmek istiyorsanız, bu ürünler iyi bir seçim olabilir. 

Edding’in en fazla tercih edilen ürünlerinden biri olan bu ürünler de yazı tahtası kalemi denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden biridir. Alman markası Edding, faaliyete geçtiği 1960 yılından bu yana ürün çeşitliliğini sürekli arttırmakta. Ve pek çok yeniliğe öncülük yapmakta. Edding 360 XL yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi – siyah, yeniden doldurulma özelliğine sahip olduğu için yazı tahtası kalemi bütçesinde tasarruf sağlamakta. Yeniden doldurarak kullanabilir, bu sayede ofis bütçenizde tasarruf yapabilirsiniz. Edding 360 XL fiyat bakımından da bütçe dostudur. Kaleminizin mürekkebi bittiğinde, Edding BT30 tahta kalemi mürekkebiyle kalemlerinizi doldurabilirsiniz. Böylelikle, fazla sayıda kalem almaktansa tek kalemi defalarca kullanabilirsiniz.  

Edding 260 Yuvarlak Uçlu Beyaz Tahta Kalemi – Mavi

Ofix kullanıcılarının en fazla sipariş verdiği Edding tahta kalemleri listemizin üçüncü sırasında, Edding 260 yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi – mavi var. İyi bir mavi tahta kalemi arıyorsanız, bu ürünleri ilk sıralarda değerlendirebilirsiniz. Tahta kalemi renkli olması istendiğinde akla ilk gelen renk mavidir. Edding beyaz tahta kalemi çeşitlerinde siyah rengin yanı sıra mavi rengi de en fazla talep edilen renkler arasında yer almakta. Fakat bu ürünlerin de yine, Edding 260 serisi kalemleri gibi mürekkep doldurma özelliğinin olmadığını belirtelim. Su bazlı tahta kalemi çeşitleri arasında yer alan bu ürünler, bütil asetat içermemekte. Ortamda oluşturdukları hafif koku, kullanımın hemen ardından kaybolmakta. Tahta kalemi doldurma işiyle uğraşmak istemiyorsanız, bu kalemlerle yazı tahtası kalemi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

Paket içi miktarı 1 adet olan bu ürünler, ışığa dayanıklı ve çabuk kuruyan bir mürekkebe sahip. Kapak konumunun değiştirilebilir olması, kullanım sırasında kolaylık sağlıyor. Kesik uçlu tahta kalemi çeşitlerine oranla yüzeye kolay uygulanan ve iz bırakmadan temizlenebilen bu ürünler, kuru bir bezle kolayca silinebilir. İnternet kullanıcılarının silinebilir yazı tahtası kalemi aramalarında ilk sıralarda değerlendirdikleri bu ürünler, renk kalitesiyle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda da ince tahta kalemi çeşitleri arasında bu ürünler öne çıkıyor. En ucuz tahta kalemi çeşitleri arasında bu ürünler, Edding kalitesi nedeniyle daha fazla ilgi görüyor. Okul tahta kalemi aramalarında da yine bu ürünlere talep yüksek. 

Edding 360 XL Yuvarlak Uçlu Beyaz Tahta Kalemi 10 Adet – Mavi

Listemizin dördüncü sırasında, Edding 360 XL yuvarlak uçlu beyaz tahta kalemi 10 adet – mavi var. Ofiste eğer tahta kalemi ihtiyacınız yüksekse, paket içi miktarı 10 adet olan bu ürünleri değerlendirebilirsiniz. Ürünlerin doldurulabilir olması, alışverişinizi ekonomik hale getirebilir. Edding 360 XL doldurma işlemleri fazla zamanınızı almaz. Tahta kalemi fiyatı bakımından 10’lu paketler de yine bir diğer fiyat avantajıdır. Kalabalık bir ofiste çalışıyorsanız, Edding doldurulabilir tahta kalemi çeşitleri ofis bütçenizde tasarruf sağlar. Edding BT30 yazı tahtası kalemi mürekkebi, kaleminiz bittiğinde yeni bir kalem alma ihtiyacından kurtulmanızı sağlar. 

Board marker kalem çeşitleri içinde yumuşak uçlu olanları daha fazla ilgi görmekte. Kesik uçlu tahta kalemi çeşitlerine oranla yuvarlak uçlu kalemler de yine, board marker kalem çeşitleri içinde öne çıkıyor. Sert uçlu kalemleri beyaz tahta üzerinde kullanmak zordur. Kesik uçlu kalemler ise daha çok kaligrafi alanında ve süsleme için tercih edilir. Mürekkepli tahta kalemi çeşitlerinde Edding uzmanlığı, kullanıcılarının beyaz tahta üzerinde yazı yazma ihtiyaçlarına etkin çözümler sunuyor. 

Ofix’te satışı devam eden diğer Edding ürünlerini inceleyebilirsiniz. Edding tahta kalemleri fiyat bilgilerini öğrenmek için de aynı linki tıklayabilirsiniz. Sitemizde kurumsal müşterilerimiz için sunduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak içinse OfixPlus üyesi olabilirsiniz.

Tüm okurlarımıza sağlıklı, keyifli ve bol kazançlı günler diliyoruz…

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir