Ofiste Mola Vakti

Ofiste çalışırken yorgunluk hissettiğimizde, motivasyonumuz düşüp dikkatimiz dağıldığında veya kan şekerimiz düştüğünde küçük bir mola yapıp bir şeyler içmek ve atıştırmak enerjimizi yükseltiyor. Ofis molasında tüketebileceğimiz içecekler ve yiyecekler yaptığımız işleri keyifli hale getirebilir, verimlilik düzeyimizi arttırmamıza katkı sağlayabilir. Ofix sitesinin online alışveriş rehberi Ofix Blog‘da bugünkü yazımızda, ofis molasında tüketilebilecek içecekler ve yiyecekler için bazı önerilerde bulunacağız. 

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi

Listemizin ilk sırasında, Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi var. 150 yıla yakın bir geçmişi olan Kurukahveci Mehmet Efendi kahveleri, Türk halkının kahve tüketim şeklinin değişmesinde çok önemli bir rol üstlendi. Çiğ kahve çekirdeklerini özenle kavurup dibekte öğüterek pişirmeye hazır şekilde satışa sunan Kurukahveci Mehmet Efendi, Türk kahvesinin günümüze kadar devam eden tüketim şeklinin oluşmasını sağladı. Geleneksel kahve lezzetini almanızı sağlayan bu ürünlerde en kaliteli kahve çekirdekleri özenle seçilerek tüketime hazır hale getiriliyor.

Çaykur Rize Turist Dökme Çay

Listemizin ikinci sırasında, Çaykur Rize Turist dökme çay var. 1000 gramlık bu ürünler, Karadeniz bölgesinde yetişen çay yapraklarından özenle seçilmekte, damağımızda güzel tatlar bırakmakta. Ofisimizde eğer çay demleniyorsa, ilk tercihimiz genellikle dökme çaylar oluyor. Online ofis marketiniz Ofix’in verilerine göre ofisler dökme çay konusunda en çok 1000 gramlık Çaykur Rize Turist dökme çayını sipariş vermekte.

Lipton Ice Tea Limon Aromalı

Listemizin üçüncü sırasında, Lipton ice tea limon aromalı var. 330 ml hacmindeki bu ürünlerin paket içi miktarı 24 adet. İçeriğinde siyah çay ekstraktı, limon suyu konsantresi, limon aroması, antioksidan, tatlandırıcı ve kafein barındıran bu ürünler renklendirici içermiyor. Lipton kalitesine sahip bu üründeki kafein miktarı 0.09g/L düzeyinde olup yalnızca çaydan gelmekte, ilave kafein içermemekte.

Doğadan Limon Aromalı Bardak Poşet Yeşil Çay

Ofis molasında tüketilebilecek içecekler ve yiyecekler listemizin dördüncü sırasında, Doğadan limon aromalı bardak poşet çay var. Poşet çaylar, özellikle de bitki çayları söz konusu olduğunda temel tüketim şeklimiz haline geldi. Dökme çaylardan farklı olarak poşet çaylar, sunduğu hızlı ve pratik çözümler sayesinde iş yükümüzü azaltıyor, çayı tüketmemizi kolaylaştırıyor. Türkiye’nin ilk poşet çay markası olan Doğadan, 40 yıldan uzun bir süredir siyah çay ile bitki ve meyve çayı tüketimimize olumlu bir katkı sağlıyor.

Nescafe Classic Kahve Poşet

Listemizin beşinci sırasında, Nescafe Classic kahve poşet var. Paket ağırlığı 200 gram olan ve çekilmiş kahve çekirdeklerinin suyun yardımıyla filtre edilmesiyle demlenen bu ürünlerde hiçbir katkı maddesi yok. Dilediğiniz her ortamda bu ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde içime hazır hale getirebilir, keyifle yudumlayabilirsiniz. 

Ülker Pötibör Bisküvi

Ofis molasında tüketilebilecek içecekler ve yiyecekler listemizin altıncı sırasında, Ülker pötibör bisküvi var. Paket ağırlığı 175 gram olan bu ürünler, Ofix kullanıcılarının tatlı atıştırmalıklar kategorisinde en çok sipariş verdiği ürünümüz. Ülker tarafından ilk olarak 1944 yılında piyasaya sunulan ve o günden beri değişmeyen lezzetiyle çay ve kahve molalarında keyifle tüketilen bu ürünler, ofiste kan şekeriniz düştüğünde rahatlıkla tüketebileceğiniz ürünlerden biri.

Ülker Hanımeller Çokodamla Bisküvi

Listemizin yedinci sırasında, Ülker Hanımeller Çokodamla bisküvi var. Paket ağırlığı 82 gram olan bu ürünler, Ülker markasının en beğenilen bir diğer ürünü. Bisküvi ile damla çikolatayı bir araya getiren ve ofis molasında ev kurabiyesi lezzetiyle tüketebilirsiniz.

Biscolata Mood Sütlü Çikolata Kremalı Bisküvi

Ofis molasında tüketilebilecek içecekler ve yiyecekler listemizin sekizinci sırasında, Biscolata Mood sütlü çikolata kremalı bisküvi var. Paket ağırlığı 40 gram, koli içi miktarı 12 adet olan bu ürünler, Ofix’in verilerine göre Biscolata markasının ofisler tarafından en çok sipariş verilen ürünleri. Ürünlerin 1 paketinin enerji miktarı 199 kcal, karbonhidrat miktarı 23.6 gram, yağ miktarı ise 11.7 gram.

Tadım Tadımca Fındıklı Bar

Listemizin dokuzuncu sırasında, Tadım Tadımca fındıklı bar var. Paket ağırlığı 30 gram, koli içi miktarı 20 adet olan bu ürünler, kuruyemiş sektörünün öncü markalarından biri olan Tadım‘ın hem lezzetli, hem de besleyici ürünlerinden biri.

Nestle Damak Sütlü Antep Fıstıklı Çikolata

Ofis molasında tüketilebilecek içecekler ve yiyecekler listemizin onuncu sırasında, Nestle Damak sütlü Antep fıstıklı çikolata var. Paket ağırlığı 65 gram olan bu ürünler, Nestle kalitesini Antep fıstığı ile bir araya getiriyor.

Tüm okurlarımıza sağlıklı, keyifli ve bol kazançlı günler diliyoruz… 

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir